Television – teacher, mother, secret lover…

Sade Homer S. för länge sen. Lägg till några skärmar till så har man dagens situation.

Elektronikfria veckor. Näh, inget för mig. Jag vill kunna titta på skärmar när jag vill och behöver. Samtidigt har jag inga problem med att göra annat vissa kvällar heller. Det hör bara inte till min personlighet att ha så strikta ramar.

Och sonen sa igår att det kändes hemskt att veta att han inte fick spela alls efter skolan, för då hade han inget roligt att längta efter. Man måste väl få ha sina roliga saker att längta efter… Fast jag måste ju påpeka att det också finns annat som är värt att längta efter. Som kramar, och skratt och skoj och god mat och häftiga serietidningar och kompisar på besök osv. Att älska att spela spel är inte värre än att älska att läsa eller rita. Bara man har balans i livet i övrigt. Och det har vi faktiskt redan.

Men jobbmail tänker jag fan inte läsa eller skriva på kvällen mer! Skriver jag något så är det blogg eller böcker. Eller ord i wordfeud. Sa jag redan att jag älskar det spelet?

One thought on “Television – teacher, mother, secret lover…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s