I Dönsby, Karis (Finlands Paris)

blåbär nestor äppelblom napoleongeten maskrosor björkgrenar

Getterna heter Napoleon och Nestor. Hinner inte skriva mer nu, för det är kö till datorn (sonen ska se på sin film av när han spelar Mario). Inte så mycket bilder på skrivande här, men en fotopromenad i naturen på lördag var precis vad som behövdes när jag satt och jobbade på manuset. Nu är jag trött och mör av att ha skrivit, pratat och skrattat och haft det gott.

2 thoughts on “I Dönsby, Karis (Finlands Paris)

  1. Dina foton är lika underbara som förra gången, och jag dör lite av avund då jag inte kan fota min älskade by lika fint… Specillt fotot på Napoleon gillar jag massor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s