Kablam!

Ett åskväder bröt precis ut! Har verkligen varit tryckande hett i Åbo idag… kanske en del av min huvudvärk beror på det. Men är nog förkyld också. I dag rinner näsan, jag nyser och det ilar i ansiktet. Så har tagit det lugnt, druckit varmt och vilat på förmiddagen, och ska ta det lugnt hela kvällen. Var också inne i stan mitt på dagen och köpte presenter och lunchade med en bloggare jag inte träffat fysiskt förut! Mycket skoj, och jag glömde att vara förkyld en liten stund. Sedan insåg jag att jag i min råddighet glömt att jag hade bokat dagsbåten tillbaka på måndag och behövde alltså sova två nätter i Stockholm (och ha lite jobbsaker med mig till den långa dagsbåtsturen), men eftersom jag bor hos borsan så är det ju inget problem, tvärtom så får jag hänga med hans familj lite mer. Har försökt proppa ner all packning i min lilla ryggsäck, för att slippa bära på så mycket i stan imorgon. Behöver hitta på något att göra före kursen börjar (tror det får bli långsam hotellfrukost och lite fotografering), och efter kursen ska jag försöka hitta brorsan bland massor av maratonlöpare… så det ska också bli lite intressant… Vi får se vem av oss som är tröttast när vi hittar varandra… Mot äventyret!

2 thoughts on “Kablam!

  1. Det var kul att ses! Du var längre än jag trodde. Såna detaljer är svåra att uppfatta på nätet, nå nu fick jag min nyfikenhet stillad och det var roligt att prata.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s