Tillbaka!

Kom hem igår, men förkylningen är kvar. Den liksom fördröjdes och förlängdes, kände mig ok när jag var på kursen (utom att min näsa var torr och sprucken som en öken pga allt snytande, och måste ösa halspastiller i mig för att hålla klihostan borta) och varje gång jag haft möjlighet att vila under helgen har det runnit floder ur näsan och ögonen. Nu är jag ett trött slemmonster. Så får lov att vara sjukledig lite för att komma över detta. Ska rapportera om kursen så fort jag hunnit samla mig lite! Men kan ju säga att stämningen var nyfiken, mysig, energisk, entusiastisk och smått förvånad. Tror att alla var lite förvånade över att de befann sig på en plats där man helt ohämmat kunde prata om vad som är en bra sexscen, eller i vilken ordning en relation ska utvecklas för att det ska vara så spännande som möjligt att läsa om den. Så är det ju ofta med skrivande. När man har andra skrivande människor runt sig finns en förståelse för det där lite tokiga i att ha fantasier i huvudet som man tar tid till sig att skriva ut. Men egentligen är det ju inte tokigt alls, utan fantastiskt skoj. Vi är lekande människor.

Läs på Simonas blogg hur hon upplevde helgen.

Jag återkommer med lite djupare tankar om vad vi diskuterade sen när jag vilat upp mig.

4 thoughts on “Tillbaka!

  1. Jag skulle gärna vilja komma in i den typen av skrivargrupp igen, där alla faktiskt skriver och man har utbyte och glädje av varandra på olika vis. Har haft och det är fantastiskt!

    • Fast nu var det bara en enstaka kurs… Men har faktiskt hittat skrivsammanhang i hemstaden rätt nyligen… Och visst, det är fantastiskt att inte göra detta helt ensam!

    • Nej har inte gått den! Men sökte för några år sedan och kom på första reservplats… Vilket kändes sådär, men sen antogs ju boken, så jag tyckte det kompenserade :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s