Litet sommarlov på bloggen

Ja, jag tror jag får ta en liten bloggsemester nu. Har så mycket jobb att fixa före min riktiga semester i juli, så känner mig lite internetskygg. Det är avhandling och skrivseminarier, lite mer resande, lite illustrerande osv. Och varje gång jag har lust att blogga har jag främst lust att gnälla och klaga, och tror att det är bäst att man gör det genom att prata med folk i närheten istället.

Så jag återkommer till bloggandet första juli! Hoppas det finns någon kvar på nätet då…

6 thoughts on “Litet sommarlov på bloggen

  1. Klart du ska ha lite bloggsemester! Och när du kommer tillbaka så finns säkerligen jag här. Så få nu gjort i lugn och ro det du ska, och ta ledigt sedan! :D

  2. Jag har också sommarlov! Blev bara så … less på min egen blogg. Tänker att uppehållet kanske gör att jag kan få tillbaka blogglusten igen. Vi ses i höst, ha ett fint sommarlov och lycka till med allt det andra!

    • Det är nog vettigt att ta paus ibland, särskilt om blogglusten är borta eller om det bara blir stressigt. Ja, och tack detsamma! Trevlig sommar och hoppas vi båda har nya krafter på hösten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s