Semestersemesterprogram

Imorgon tar jag ungarna till mina föräldrar och där träffar vi min brors familj också, så det blir riktig familjeträff (med fem barn under 9 år i samma hus). Därifrån kommer jag att ta mig till Finncon på fredag, och hoppas på att få träffa en massa intressant folk! Ska lyssna på seminarier på fredag och själv är jag med i denna programpunkt:

Finlandsvensk fantastik? Ja tack! (Watti-Kela PE 17-18)
Ben Roimola (PJ), Mia Franck, Hannele Mikaela Taivassalo, Maria Turtschaninoff, Jenny Wiik
Fyra finlandssvenska författare presenterar sina senaste böcker och diskuterar författarskap överlag.

I övrigt kommer jag att ha lite svårt att blogga från Hyvinge, föräldrarnas hus är i något slags 3G-skugga, men kommer i alla fall att dela på instagram och twitter så ofta jag kan när jag är på Finncon!

På fredag körde jag igång en 1000 ord per dag-skrivkampanj på Bok 2. Och har hållit det tills i dag. Men vi ska se om det är möjligt att skriva när det är sådant hålligång med alla barn och all mat som man får och allt program och att man bara måste få slappa där. Hos mina föräldrar får jag normalt sett ingenting till stånd. Så det är ordentlig semestersemester. Så tänker inte ställa skrivkrav på mig själv där, men ska försöka skriva och planera lite för hand i anteckningsboken ändå, så jag inte tappar tråden helt. Nästa vecka fortsätter jag med 1000 ord per dag-takten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s