Sy

För en månad sedan fick jag lust att sy åt mig själv. Igår lyckades jag köpa tyg. Flow när man syr är en speciell sorts flow: man glömmer hunger och till slut får man ont i nacken. Får fortsätta idag för hann bara börja på ett par byxor igår (för sydde först svarta kompakta gardiner till sovrummet och nu har jag sovit som en klubbad säl… Hm hemskt uttryck det där).

Se så ljuvligt tyg jag hittade!

image

image

2 thoughts on “Sy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s