Jenny vs viruset 1-0

Stegringen försvann igår mot kvällen och jag piggnade till också. Så kanske jag vann mot viruset?

IMG_20130713_181730

Utslagen i sängen

IMG_20130713_182322

Och ute var det idylliskt

Orkade i varje fall skissa lite, för behöver träna på att rita ruffiga gubbar, så började med att kopiera lite klassiker som Blueberry:

IMG_20130713_165321

Min Blueberry-version efter Vance

Och det var ju sjukt skoj… Har ett enormt skissblock som jag ska jobba på att fylla med gubbar.

Skrev 1499 ord på manuset på kvällen. Trots att det tog emot att sätta sig ner med texten, så fick jag ändå flow mot slutet av sessionen. Märker nu att jag troligen rusar igenom vissa scener och händelser, och att det blir lite tunnt emellanåt, men i varje fall får jag ner intrigen och söker de olika karaktärernas röster. Ser hur det glimmar till ibland i texten, men det finns också en massa slarvtext. Det tar man itu med efter att råmanuset är klart. Men skriver in små kommentarer (i Scrivener kan man skriva notes till varje scen) att det ena och det andra är svagt, eller måste bearbetas, vissa namn är inte bra osv. så att jag kommer ihåg att kolla det.

Nu ska jag packa en kasse och ta med dottern till stranden. Här är förresten en fin teckning av henne från igår. Hon hade varit hos sin kompis på fredag kväll, men blev ledsen och de kom hem med henne gråtandes. Hon somnade på soffan redan klockan 20, så tror hon också var under virusattack. I varje fall var det nog bara tröttheten som gjorde henne ledsen och inte något bråk. På morgonen efter ritade hon denna (om inte teckningen är ett försök att försonas).

IMG_20130713_093750

A sa att hon är flickan till vänster, kompisen J till höger

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s