Jag äger Åbo torg

I varje fall i appen Turf. Det är ett svenskt spel som går ut på att man tar över zoner utomhus, ute i staden. Igår tog jag Åbo torg, och torget är fortfarande mitt! Har märkt att det finns ett par zoner som ingen tagit ännu på min sida av stan. Pansios skola och Pahaniemibron ska bli mina! Muhaha! Och förstås hoppas jag att fler än bara tre andra ska spela i Åbo och att det blir lite tävling, så att man motiveras att cykla/gå/springa runt i Åbo och erövra tillbaka zoner. Jag gillar detta! Ett spel precis i min smak…

2 thoughts on “Jag äger Åbo torg

    • Jo det är nog mobilen som spelmaskin som lockar mig mest faktiskt, och att det är en social apparat på ett annat sätt än en vanlig lur (särskilt för mig som har telefonskräck annars).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s