Allt flyter

Tappade tråden på skrivandet över helgen då det hände så mycket annat. Men stötte på motstånd redan innan det, för att vara helt ärlig. Igår skrev jag lite håglöst, kanske 2-300 ord. I dag pressade jag ur mig lite till. Det gick bättre att skissa i anteckningsboken istället: ritade den dramatiska kurvan för att se var jag är. Funderade på hur jag borde gå vidare för att klara av att komma framåt. Och tror att jag kommit några små steg in tillbaka i texten igen. Det är dessutom hög tid att rita kartor. Men kom inte igång med det.

Är i prokrastineringsläge. Flyter runt här hemma och har ingen större lust att göra något alls. Disken har stått i blöt för länge nu också. Var på besiktningen tidigare i dag och bilen gick inte igenom, så den måste på reparation. Drack kaffe med ungarna i Citymarkets kafé bland tanterna och gubbarna. Köpte en massa mat medan barnen sprang runt mig och vagnen. Runt och runt och runt. Kände mig som en sol med små skrikande planeter runt mig. Sen blev lilla trött och sur och jag mutade henne med ett paket kex i form av bilar.

Läst för mycket Twitter och fått den där känslan av att vara väldigt trött på människors åsikter.

Suttit och läst en tjock bok om speldesign ute på verandan och förklarat för sonen hur vårt lilla Donkey kong-spel funkade på 80-talet och vad Tetris går ut på.

Nyss stack en farbror in huvudet i tamburen (dörren står öppen för vädret börjar bli varmare igen) och han sålde en burk nyplockade hjortron åt mig. Tänkte att det var väl skoj, bra att stöda företagsamhet osv. Ska lägga hjortronen på lite mannagrynsgröt ikväll.

För tillfället är TV:n inte på och ungarna sitter på varsitt håll. Stora bygger lego. Lilla ritar.

Jag försöker samla mig inför disken.

Är uttråkad, och lite trött, för sov dåligt, men någonstans inne i kroppen finns några små flammor nog. Men tar och håller dem på sparlåga i dag. Bra att ha tråkigt också. Inte långt kvar tills ruljansen sätter igång igen.

3 thoughts on “Allt flyter

  1. Känner igen mig även, bortsett från att jag inte har barn omkring mig. Försöker när de här perioderna kommer, att trösta mig med att de går över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s