Order of Aquamen

I Turfspelet finns en medalj man kan få om man tar en vattenzon. Det finns en vattenzon här i Åbo vid simstranden i Runsala (mitt lokala paradis).

Så hur simmar man med mobilen utan att få den våt? Plastpåse? Tupperwareburk?

Tar gärna emot förslag för om det finns något som heter Order of Aquamen så är det för mig.

Ja, jag börjar komma in i en besatthetsfas med detta spel. Har fem zoner i Åbo nu, men hinner inte ta dem så snabbt. Sen insåg jag att det finns en myriad medaljer att ta… T.ex. nattninjan är också lockande, man ska ta ett antal zoner mellan 2 och 3 på natten…

Än så länge är det bara 5 spelare i Åbo-området. Hoppas det blir fler! Annars tar jag instagrambilder också på zonerna (@kolofont2 #turfgame). Roligt sätt att också dela spelandet. Och motionerandet!

image

Jag och ungarna tog nyss Tenniskeskus vid Impivaara!

På lördag ska jag och dottern till Särkänniemi i Tammerfors, och där finns också en zon…

2 thoughts on “Order of Aquamen

    • Hehe! Jo det finns säkert massor av varianter av dessa. Jag är bara glad för extra motivation att komma ut och röra mig. Så än så länge win-win. Men den där aqua-badgen blir nog otagen… Simmade där idag för att testa. Men fy så kallt. + gps funkade inte med telefonen inne i plastpåsen och vågar nog inte ta ut den ur påsen i vattnet…. Hur ska man göra!? *surar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s