Homo ludens

Jag visade Turf åt min far tidigare i kväll förresten. Jag måste ha låtit ganska besatt och uppspelt, så där som folk låter när de så gärna vill dela med sig av något skoj de hittat (och det blir lite pinsamt och skrämmande). Han sa: ”Du är helt klart en homo ludens”. Och ja, det måste jag ju erkänna att är en rätt dominerande del av mig. Det som driver mig är lusten att leka och ha roligt. Mitt skrivande är lekande. Allt mitt intresse för konst och vetenskap drivs av nyfikenhet och lust att skapa och leka. Och så klart har jag alltid älskat att leka i spelets form också.

One thought on “Homo ludens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s