Babyn som ställde sig upp

Har nyss tittat igenom alla bilder från dotterns första år. Hon började tycka att det var orättvist att jag gjort ett album om sonens första år (för evigheter sedan, med riktiga foton och klister och album! Då hade man tid…), men alla bilder på henne finns bara på datorn. Så nu samlade jag ihop 197 bilder som jag ska försöka sortera och layouta i en av de där fotoböckerna man kan beställa.

Underligt att se på gamla babybilder av barnen. Å ena sidan saknar man den tiden, första året med ett barn är så speciellt. De utvecklas så snabbt. Den fysiska kontakten är nära på konstant. Ett år av konstant oxytocin i kroppen. Å andra sidan är det skönt att barnet nu är större och kan göra så mycket mer själv, och man behöver inte vakta på dem varje sekund. Dessutom är de så skojiga och underhållande nu också.

Hursomhelst hittade jag också den här filmen på när dottern tränar att ställa sig upp på soffan. Hon var ett väldigt runt barn. Glad och rund. Men rundheten gjorde att det tog henne ett tag att orka stå och gå. Men hon hade utvecklat ett väldigt fiffigt sätt att ”sitt-gå” framåt genom att svänga benen turvis åt sidorna. Men här i filmen så är vi alltså väldigt glada över att hon ställer sig upp. Det är mörk senhöst och hon är runt 14 månader gammal:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s