Färdigkonferensat

Puh. Är nu hemkommen från tre dagars konferens i konst- och litteraturvetenskap i Helsingfors. Sjukt trött i huvudet. Men skoj var det! Jag gick i princip inte på en enda presentation med konstvetare, utan såg bara massor av litteraturvetare som forskade om SF! Temat i konferensen var ”Worldmaking” i konsten, och detta lockade tydligen fram alla SF-forskare, en spelforskare också, och många andra spännande människor. Min egen presentation ger jag vitsordet OK. Den var för lång, så fick förkorta medan jag talade, och är rädd att vissa poänger inte kom fram så bra. Däremot fick jag trevlig respons på mitt ämne nog. Och känner mig väldigt inspirerad att dyka tillbaka in i avhandlingen på måndag! Nu har jag drygt 4 månader kvar på mig att få färdigt avhandlingsmanuset. Och jag känner mig optimistisk. Känner att jag är på rätt väg, pga kommentarerna jag fick igår.

Det har varit roligt att vara konferenssocial, men nu är jag redo att krypa in i min skrivgrotta i Arken och hitta lugn och fokus…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s