Perfekta springmusiken

Vågade testa lite joggning i dag, inspirerad av min kollega!

Förra året blev mitt vänstra knä lite oroväckande stelt och ömt när jag sprang några gånger ett par tre veckor i sträck. Sen vågade jag inte springa mer. Tänkte testa om samma sak händer igen.

Helt otroligt skönt var det! Så hemskt är det ju inte, och blir alltid förvånad över hur länge jag ändå orkar. Jag har helt ok kondition, trots att jag tycker att jag rör mig för lite. Man får dessutom mycket starkare känsla av eufori av att springa än att bara promenera. Tyvärr känner jag av det lite i knäet. Kanske jag borde skaffa bättre skor… eller iaf undvika asfaltsvägar.

Men har hittat perfekta popextatiska springmusiken! Man spurtar i alla upptemporefränger och tar det lugnare i verserna. Kom precis hem till att stretcha till sista låten. Favorit på skivan just nu är underbara Who Is In Your Heart Now? Ah. Hela skivan doftar liksom frukttuggummi, 80-tal och energi (och var ju besatt av Ode To The Bouncer förra sommaren).

3 thoughts on “Perfekta springmusiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s