Skrivpauser, bloggmorot

knyppklosterb

Knypplaren

Har för mig att damen på Klosterbacken knypplar här på bilden. Man kan ju jämföra handarbete med att lägga ihop en avhandling. Det är kanske inte så lineärt som att knyppla, men det känns som om komplexitetsgraden är rätt… Resultatet får ju gärna bli ett vackert mönster också.

Men nej hörni, nätet har börjat distrahera mig för mycket igen och har svårt att fokusera. Så det blir bloggpaus. Men samtidigt skulle det vara dumt att inte utnyttja den dragningskraft bloggen och nätet har på mig till något mer disciplinerat. Så grejen är denna: varje gång jag får ett kapitel klart i avhandlingen så får jag blogga om det. Det betyder att jag inte heller bloggar om något annat tyvärr, för annars skulle det ju inte vara någon mening med restriktionerna. Det blir säkert urtråkigt för alla dem som läser här. Men nu gör jag så här. Kan sträcka mig till att lägga upp en snygg bild också när jag rapporterar. Heh.

Så gissar att jag hör av mig redan i slutet av veckan nästa gång eller på måndag (bra att pressa sig med lite deadlines) för det vore nog väldigt slött av mig om jag inte får färdigt Kapitel 1 i Del 1 i dessa dagar. Sen blir det väldigt ojämna mellanrum, för vissa kapitel är nästan färdiga medan andra är i kaotiskt eller icke-existerande tillstånd.

Vi ses! Tror att varje blogginlägg när jag pressar mig igenom avhandlingen kommer att bli en liten stor triumf så här!

PS. Ögonblicksentusiasm fortsätter jag nog att dela på kvällarna på Instagram eller Twitter! På kvällarna. Och veckosluten. Annars spricker man ju.

One thought on “Skrivpauser, bloggmorot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s