Några saker jag tänkt på idag

– Oktobersolen är väldigt fin. Lite som om den kom fram för att man ska få en sista chans att säga farväl och vi ses igen på våren. Kommer särskilt bra ihåg den för att båda barnen är födda i september och har alltså varit ute och gått med ett pyttelitet barn i vagn i den där oktobersolen. Och suttit inne och ammat och solen har lyst in så där att man känner stark lycka.

– Slukar ännu en Lisa Kleypas-bok den här helgen. Av de amerikanska romance-författarna är hon min absoluta favorit. Just nu läser jag en av hennes nutidsböcker, utspelar sig i Houston. Det är så exotiskt så det är fantasy för mig. Försöker lista ut hur hon gör för att fånga mig så. Tror att det är klassiskt berättande, varma och ljuvliga karaktärer, humor, passligt med erotik, passligt med konflikt. Men så svårt att lägga fingret på exakt vad det är. Kanske det är en ren smaksak.

– Jag kommer inte ihåg i vilka bloggar jag varit och kommenterat i, och minns därför sällan att kolla om jag fått svar. Besvärligt. Dessutom är jag jättedålig på att kommentera nuförtiden. Händer alltför sällan. Läser massor av bloggar, men det är besvärligt att kommentera på mobilen. Borde ta mig tiden att kommentera mer, för oftast blir väl bloggaren glad när den får kommentarer.

3 thoughts on “Några saker jag tänkt på idag

  1. Eftersom jag i första hand kollar bloggar på datorn, så förlitar jag mig på den lilla orange pluppen uppe till höger som talar om när nåt händer med ”gilla” och ”kommentar”. På iphonen är det bara en liten prick och jag tycker det är svårt att veta riktigt vad man gjort och inte gjort där. Även skriva blogginlägg föredrar jag att göra det på datorn. Helt klart absolut!

      • Det håller jag med dig om! Bara det att kommentera ett inlägg på t.ex blogger kan vara knepigt. Framför allt om man inte vill gå med i det där google + eller liknande. Blir att man skriver som Anonym istället men undertecknar.
        Ja wordpress är ganska lätt. Användarvänligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s