Från trög till glad

Sjukt svårt att pressa på i avhandlingen idag, men det gick ändå framåt. Men med mycket suckar och distrahering. Var tyvärr uttråkad av det stycket jag skulle komplettera, men nu är det ändå nästan klart. Man får fundera sen när man redigerar om det går att skriva om så att det inte är så tråkigt. Snart är jag redo att printa ut ett rätt ordentligt sjok och redigera med pennan. Man får så mycket bättre överblick med text på papper än på skärmen.

Så satt och kände mig trög och misslyckad, men så kom det både en fin bloggrecension av Bildbindaren, och ett ljuvligt mail från en av mina gamla vänner som läst boken och kom med helt underbara observationer och analyser om vad jag skrivit. Hon fattade precis vad jag ville med boken, fantastisk känsla. Så nu kan jag plocka upp ungarna på ett väldigt mycket bättre humör än det jag började med idag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s