Klappar mig på axeln

Klapp klapp. Har nu råmanus klart för Inledning, Del ett och halva Del två (detta blir 153 sidor sammanlagt). Och det är inte mycket kvar på resten av Del två, kanske några dagars jobb till. Hoppas få den klar på fredag. Igår pusslade jag dessutom om i Del tre lite så att den blev tydligare. Den är ungefär halvfärdig. Saknar som sagt massor av tabeller. Petjobb mest, men också lite tankearbete.

Så känner mig optimistisk i dag. Jag kanske hinner få klart manuset i december trots allt!

Men förbereder mig nog på att texten behöver många extremt kritiska genomläsningar ännu. Måste göra mig av med en del onödigt refererande och tänka mer självständigt på en del ställen. Plus alla dessa slarviga noter som måste putsas, men sånt får komma allra sist.

Nyss när jag började komma in i lite mer analytiskt skrivande så tyckte jag inte alls det var så svårt att hitta intressanta mönster och iakttagelser. Så i dag funkar tydligen hjärnan lite bättre än igår.

Men snoret fortsätter rinna. Oroar mig för att antibiotikakuren inte biter. Jag vill ha min energi tillbaka. Det är så himla jobbigt att plöja vidare med sina sista krafter hela tiden, så att säga. Sover dessutom ovanligt oroligt. Vaknar i småtimmarna och har svårt att somna om. Har aldrig haft den typens insomnia förut. Brukar vara den typen som har svårt att somna på kvällen (vilket nästan försvunnit med heltidsjobb+småbarn), men sen när jag väl sover, sover jag som en klubbad säl. Är det ett ålderdomstecken det här med att ligga vaken mitt i natten? Eller någon sorts diffust stressymptom? Känner mig inte så där överdrivet stressad faktiskt. Tar det rätt lugnt ändå trots allt. Fixar en sak åt gången.

4 thoughts on “Klappar mig på axeln

  1. Jag tippar på ålderdomstecken, jag har också börjat vakna före väckarklockan. Förstås är det ett stresssymptom också, nu när jag varit inhoppare på radion vaknar jag fjong sekunden före regionalnyheterna ska börja och lyssnar på min aarssssghhelsikeäsch-röst från sängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s