Puh

Helgens provillustration gillades. Men vi fortsätter samarbetet först mot slutet av året, och största delen av jobbet med det här projektet blir gjort först på våren-sommaren. Skönt att tidtabellen inte är så stram. Vi ska se vad det blir av det, men det känns lovande just nu.

I dag ska A på sitt 5-årsbesök på rådgivningen (BVC). Tar en och en halv timme. Så nu sitter jag och liksom väntar på att köra i väg till dagis för att hämta henne i tid, och det känns som om det inte är någon idé att börja på något. Men en dryg timme har jag fortfarande på mig att slipa på text. Bara att kasta sig över den då (säger hon lite halvhjärtat, är inte så inspirerad i dag, för mycket oformulerat oformligt bråte i skallen).

Ja just det. På torsdag är det dags att bege sig till Stockholm, och på fredag börjar ju Fantastika/Swecon. Mia verkar lite nervös. Så klart kommer hon ju att vara helt briljant, räcker med att hon bara är som hon vanligtvis är. Själv är jag så trött så att jag mest känner mig lite uppgiven, ska jag orka och hinna njuta av allt? Jag menar, båten kommer fram kl 06.10 på fredag morgon, och jag sover alltid pissdåligt på båtar. Men hoppas på att kunna vila upp mig under fredagen (eller så sitter jag och spelar, för sover över på en plats med PS3… skulle vilja prova Last of Us lite mer, men kanske man kunde testa GTA V också… hmm). Men jag har nog också lite konferensnerver som pirrar. Är ju i princip alltid nervös före jag ska träffa mycket folk. Men det brukar gå bra ändå. Fast det lär man ju sig aldrig.

2 thoughts on “Puh

  1. Ha ha. Briljant. Det var inte vad drömmens fantasyförfattare sa. Och jepp. Du var också bland dem. Fast du var inte mest påstridig. Men vi får väl glittra som tusans ihop. Rena twilight-i-solsken-vampyrer. Visst?

  2. Ja påstridig brukar inte vara min grej (kanske jag var syrligt överlägsen istället eller ngt åt det hållet…). Vampyrglitter låter precis rätt med tanke på vad mörkret&jobbet håller på att göra med mig (blek, grå under ögonen, ond).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s