Skulle mycket hellre…

…vara entusiastisk som vanligt! (och inte så deppig och jobbtrött)

Så för att pigga upp mig själv så tänker jag skriva en lista här på roliga saker de senaste dagarna:

– Såg första avsnittet av Mad Men på söndag när familjen fortfarande var på resa. Visst, det var ju alldeles underhållande. Får fortsätta se den… när jag hinner…

– Till lunch på fredag såg jag på pilotavsnittet av Twin Peaks, bara för att den kallade till mig där på Netflix. Har ju sett hela serien säkert 3-4 gånger, men det var länge sedan sist. Och blev förvånad över hur jäkla bra den fortfarande är. Den här gången försökte jag fundera på dramaturgin och vad det är som gör att den funkar så bra.

– Blev glad över Simonas inlägg i dag om pojkar som läser, och blev också glad över hennes svar på min kommentar (och härregud och Simona skrev lite robotromance så skulle man ju få allt gott på en gång; men jag har faktiskt tänkt att ett framtida projekt ska vara en lättläst bok för 6-9-åringar sprängfylld med robotar, rymdskepp, monster och främmande världar… sonen får hjälpa mig med det, det sprutar ju idéer ur honom.)

– Barnen har varit så gosiga och underbara den senaste tiden. Man vill bara vara nära dem hela tiden. Igår hade vi disko i Agnes rum och jag kom på att dra fram våra gamla CD-skivor som vi förvarar i en mapp. Hon diggade M.I.A och vi dansade till Jimmy:

Okej nu känns det mycket bättre! Dessutom ska jag ju marinera mig i fantastik om några dagar! It’s gonna be awesome.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s