Helgens olika cons

På torsdag-fredag natt var det Baltic princess-con och jag sov inte så bra (läs: inte alls). På fredag kväll orkade jag inte annat än PS3con hos brorsan (fick prova GTA V). Gick sedan på det helt fantastiska Swecon/Fantastika i Dieselverkstaden i Stockholm på lördag och söndag, och ska rapportera lite mer när jag kan tänka klart igen efter förra nattens Galaxycon med förnyad båtinsomnia.

Men under tiden kan ni läsa de här fina rapporterna: Maria, Mia och Fredrik (väldigt roligt att träffa någon man hittat på Twitter!). Har också pratat med massor av andra spännande människor och nya spännande saker är på gång…

Nu ska jag umgås med ungarna i ett halvslumrande (postcon)tillstånd och sedan slockna i tid i kväll så att jag får något vettigt till stånd imorgon. Förhoppningsvis ett mer rapportliknande blogginlägg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s