Fredagens händelser: ond tå och bra speltips

Jag slog min tå, den blev blå, nu kan jag inte gå.

Eller jo, jag kan gå, men det gör ont. Fasen. Hur länge ska man vänta innan man går till doktorn med en värkande tå? Det är bara lilltån, men den är lite krokig och misshandlad från förut också och nu känns den som en liten pulserande potatis som någon limmat på sidan av min fot…

Lite roligare grejer: laddade ner spelet Gone home igår och nu har jag och sonen spelat 88 minuter. Det är ett fascinerande spel men väldigt långsamt. Man utforskar ett hus för att få reda på vart ens familj tagit vägen medan man var bortrest. Är lite förvånad över att 8-åringen också tycker att det är fascinerande. Men han är ju en fiffig typ. Snart kan han engelska också. Idag sa han ”Button, det är knapp på engelska”. Hur sjutton visste han det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s