Nanowrimobeslutet

Bestämde mig för vilken text det blir på nanowrimo: den jag redan börjat på. Kan inte skriva något annat nu, och vill ha den klar. Men egentligen behöver jag knappast skriva 50K ord till, utan troligen räcker det med 35K. Så jag kör en nano light så att säga. Men att få färdigt första versionen vore asgrymt (… jag har sett för mycket på Kung Fu panda idag).

Apropå barnfilmer. Såg på Epic med sonen i dag också. Har en svag punkt för småfolk och pysslingar och sånt i skogen, så jag tänkte att det här skulle vara kul. Den var väl helt ok. Men knappast orkar jag se den fler gånger. Det fanns en hel del intressanta element i berättelsen, som förhållandet mellan far och dotter. Men gillade inte riktigt lövfolket, och tyckte att skurken var för lik den i Arthur-filmerna. Så inte så originellt på antagonistfronten tyvärr. Tyckte inte heller om lövfolkets drottning, hon såg ut som om hon vandrat in från en barbie-film. De kunde ha gjort henne lite mer monstruös, typ med kvistknotiga armar och barkhud, det skulle ha varit coolt.

Och om det är någon som undrar hur det gick med tån… den föll av. Nej. Den är blå fortfarande, men smärtan försvann redan samma natt, och nu väntar jag med bävan på om nageln ska lossna eller inte. Väldigt intressant information, I’m sure.

3 thoughts on “Nanowrimobeslutet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s