Inte helt knäckt

Har lite tid plötsligt och lite lust att blogga. Kämpar på med att få så mycket som möjligt av avhandlingen klar till tisdag då den ska skickas till kollegor och forskarseminariet. Kommer inte att hinna göra mycket på sista delen, men skulle vilja hinna lägga in några tabeller till och putsa bort osammanhängande svammel så gott det går. Och nu på helgen har jag dels legat i koma i soffan, sett Thor2 på bio, gått en promenad och sedan plötsligt fått lust att öppna avhandlingen och putsa på texten lite. Jag behöver tydligen inte mycket vila för att orka komma igång igen. Det är en bra sak med deadlines, det är lite lättare att orka ändå. Men samtidigt så tänker jag hela tiden: det här blir bara skit, jag kan ju inget om det här ämnet, varför i hela fridens namn skriver jag ens om det här? Vi får se hur skit det är på forskarseminariet (som kommer lite för tidigt i min arbetsprocess och som jag inte alls ser fram emot, tycker det är jobbigt att få kritik från flera personer samtidigt, oftast bara förvirrande och extremt energikrävande).

Nanowrimo kommer det inte att bli detta år*. Min hjärna klarar det inte. Fortsätter på bokprojektet i januari, efter ett långt jullov. På lovet ska jag gotta mig med mycket gos med barn, mat, filmer, romanceböcker och Wonderbook som jag precis fick på posten och är lite kär i. Precis vad jag behöver för att rensa ut akademia ur hjärnan och komma in i en annan typs skrivande. Ett helt annat liv egentligen. Ska bli så jävla skönt. Bara knappt 2 månader kvar.

*Men fick ett tips på Twitter om det här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s