Ljusare

Solen sken i morse när jag skjutsade ungarna. Vi kör alltid förbi Åbo hamn, och då ser man solen stiga över moln och dimma och rök. Och man ser lyftkranarna, lagerbyggnaderna och skorstenarna. Man får lust att ta ett foto, men det går ju inte när man kör bil. Så det får förbli odokumenterat. Annars vet man att det skulle ha gett många hjärtan på instagram.

Har förresten inte varit särskilt mycket på instagram nu på hösten. Vet inte om det är pga mörkret och att min telefon tar dåliga bilder, eller för att jag helt enkelt tröttnat lite. Kanske det blir mera foton när jag inte har så mycket jobb och inte är så trött på kvällarna.

Lämnade alltså in allt jag hade färdigt av avhandlingen igår, och om ett par veckor ska det behandlas på ett seminarium. Å ena sidan känns det som om det bara är en massa skräp och det blir en pina att diskutera just hur skräpigt det är. Å andra sidan känns det som om jag närmar mig slutet och man kan ju alltid hoppas att man får uppmuntran på seminariet. Nu har jag väldigt bra koll på vad som saknas och behöver bearbetas. Man ser liksom ljuset på andra sidan tunneln. Det hjälper ju också att veta att jag gör andra saker på våren. Det finns ett slut på det här. På våren ljusnar det.

Men tillbaka till jobbet. Ska bearbeta avhandlingens abstract.

Tänker också på vänner i dag som har sorg.

Livet är underligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s