Spännande!

Imorgon ska jag träffa ett par skolklasser och prata om min bok. Högstadieelever den här gången, och det ska bli väldigt spännande att möta dem. Tänker bland annat släpa med min ritplatta och sen förstås läsa lite ur boken. Men roligast tycker jag nog det är att svara på frågor.

Har bara varit i lågstadiegrupper hittills och pratat, och inte så många av dem heller. Så det är ganska nytt för mig det här. Men har på känn att det kommer att  vara en riktig energikick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s