Skuggnanowrimo

Eftersom varken jag eller en hel del andra skrivande människor jag känner hunnit med i årets nanowrimo så kom jag på att jag kör en ”skuggnanowrimo” i januari istället. Och nu är vi redan några som hänger på! Hurra! Fler får hänga på förstås – alla som vill får hänga på! Ju fler man är desto bättre. Och tror att mitt mesta peppande kommer att ske via Twitter (och bloggen förstås).

Mitt personliga mål sen i januari är att skriva klart råmanuset som nu är smärtsamt halvfärdigt.

Men just nu är jag som sagt fortfarande kvar i avhandlingsträsket. Sex veckor räknade jag att jag har tid på mig.

I dag har jag skrivit ett litet historiskt stycke som saknades. Och nu ska jag börja redigera första kapitlet igen som är alldeles för långt och spretigt. Ska alltså hitta den där berömda röda tråden och lyfta fram den…

Så: en sak i taget, och nu dyker jag in i den akademiska texten ett tag till.

4 thoughts on “Skuggnanowrimo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s