Mardrömmar

Både jag och sonen har tydligen haft obehagliga drömmar i natt. Sonen vaknade med ett kvävt skrik klockan 6 ungefär och jag har vaknat otaliga gånger under natten och det har hela tiden varit samma dröm som bara fortsatt och fortsatt. Hemska grejer. Tänker att nu skulle det vara trevligt att höra till en kultur där alla går i terapi, och så skulle jag få diskutera alla dessa vilda drömmar med någon. Kanske dags att börja skriva drömdagbok (igen, har gjort det någon gång tidigare också; förvånansvärt svårt annars att lägga ord på drömstämningar).

Tänker jobba hemma i dag. Känns som en sån dag.

Det jag tänkte göra igår på avhandlingen gjorde jag ju sen inte, för insåg att det är bäst att vänta på feedbacken först på det stycket. Måste hoppa framåt i texten istället och slipa klart sådant som är ännu mer halvfärdigt. I dag tror jag att jag faktiskt tar tag i den avslutande delen och försöker få den mer sammanhängande. Men hade mycket motstånd igår. Orkade inte tänka, och det är ju svårt att skriva något vettigt då om man inte orkar tänka. Vi ska se hur det går i dag. Sex veckor tid kvar är helt tydligt inte en tillräckligt pressande deadline för att paniken ska krossa motståndet. Måste hitta på något sätt att lura mig själv. Korta mål och snabba deadlines.

Om man nu skulle orka tänka alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s