Mutor

Ibland (ofta) gör jag mig skyldig till att muta barnen. ”Du får spela om du duschar”, ”Jag kan baka om vi går ut på promenad först” osv osv. Funkar ju inte alltid så bra. (Men funkar ändå så bra att man fortsätter).

Eftersom motståndet till att skriva avhandling är enormt i dag (en kombination av prestationsångest, olust och leda, och längtan efter att få jobba med annat) så bestämde jag mig för att försöka muta mig själv. Fixade en enorm tröstportion med glass: mango och choklad, min favoritkombination, men det måste vara Papagallos glass. Och har nu faktiskt redigerat några sidor och skrivit ner lite funderingar på ett nytt stycke. Mutan funkade. Ganska bra… Men hu det går trögt ändå.

Lite gladare är man i varje fall.

2 thoughts on “Mutor

  1. Jag blev häromdagen besviken på Papagallos chokladglass. Har förr ätit deras sockerfria och tyckte den var MYCKET godare. Vaniljglassen deras är jättegod (och en av de få som inte innehåller spår av nötter, för nötallergiker-sonen!).

    • åh har inte ens kollat om det är sockerfritt eller inte (gissar att inte, det skulle säkert synas på förpackningen). Den har varit min favorit i många år ändå :D Måste kolla om jag hittar sockerfritt nästa gång, kanske den är bättre… (men är det sötningsmedel då eller?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s