Minibokmässa i Åbo på lördag

På lördag ska jag förresten vara med på Lilla bokmässan i Åbo, som ordnas av ÅLF (Åbolands litteraturförening). Det är i Gillesgården kl 11.30-15 och jag har några ex av Bildbindaren med som jag säljer. Så om någon har suktat efter att köpa den, och det inte blivit av ännu, finns en chans nu! Den är ju en perfekt julklapp till en läsare i 10-13-årsåldern, eller varför inte till en äldre fantasyläsare med barnasinnet kvar… Dessutom är jag på plats så om man bara vill komma och snacka med mig är det ju också trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s