Ah illustration!

Är helt löjligt illustrationsinspirerad för tillfället. Igår hittade jag spännande bilder på nätet som satte igång hjärnaktiviteten när det gäller ett visst projekt, och har sedan dess varit besatt av att göra något mer i bildväg.

Kom plötsligt ihåg att jag har en Society6-sida. Har laddat upp lite mönster och teckningar där för ett bra tag sedan (i våras kanske), och nu kan man också beställa trycken på muggar! Ett bra julklappstips från mig, hehe! Men jag borde verkligen få upp något nytt där. Behöver trycka en del av mina fantasyillustrationer som ”art prints” till våren och tänkte att jag kanske kan göra det via dem (och dessutom betyder det ju att vem som helst kan beställa prints av mina illustrationer samtidigt).

Men visst skulle det vara skoj att göra något helt nytt också. Kanske med jul/vintertema. Så nu på veckoslutet ska jag se om inspirationen håller i sig och jag lyckas få ut något nytt i butiken. Har någon förslag eller önskemål på innehåll och tema? Tänkte själv lite på enkla teckningar med flora & fauna… kan bli väldigt fint i tryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s