Ludwig W

När jag körde efter ungarna på eftermiddagen slog det mig att jag redan har en bild som skulle passa perfekt för Society6-sidan: en gammal illustration jag gjorde av Ludwig Wittgenstein.

ludwigsociety6

Så den finns nu som T-shirt, tank top, mugg, kudde, kort, tygkasse osv. Frakten är gratis om man beställer senast 17.11 så passa på direkt! Jag har redan beställt lite grejer själv som ska bli julklappar i år.

Och dessutom gav en gammal vän mig en utmärkt idé på facebook. Jag ska göra fler porträtt av tänkare, och tror att nästa nog blir en feministisk filosof… Och man får gärna komma med önskemål här också! Vilken intellektuell ikon vill du ha på din kaffemugg? Ska nog bli en hel serie det här, hihii.

4 thoughts on “Ludwig W

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s