Teckning

Som sagt så har jag varit inspirerad att göra bilder i några dagar nu. I dag var jag ute i trädgården och plockade lite smått som jag kunde rita av. Lyckan att försjunka i en teckning! Blyertsversionerna syns i instagramflödet bredvid (@kolofont2). Nu leker jag med färger på Photoshop. En blev så här:

rosenblad_färg

Kanske inte den slutliga versionen. De svartvita blyertsteckningarna är egentligen vackrare. Men lägger nog ut både färg och svartvita versioner på Society6 så småningom. Det är ju fördelen med den där sidan. Det kostar inget att lägga ut bilder, så varför inte olika versioner av samma teckning?

Men imorgon är det slut på tecknandet igen. Avhandlingen. Suck. Just nu känns det nog mest som om den är i vägen för det jag verkligen vill göra. Men har man ett jobb så har man, och är nog tacksam också för att jag har möjligheten att ta en högre examen. Men vad jag sen ska göra med en examen har jag ingen aning om (för postdokforskning är jag inte intresserad av, om det inte är åt det mer konstnärliga hållet). Mycket har jag lärt mig om både konstvetenskap och akademia under tiden. Det finns en del där att ösa ur sen när jag skriver lite saftigare historier än avhandlingstext…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s