Bloggar på förlaget

För dem som läser här men inte redan vet det: det finns bloggar på S & S (förlaget som gett ut Bildbindaren). Och nu har Malin Kivelä precis börjat. Hon har redan hunnit skriva några inlägg, och blev väldigt nyfiken på vad hon ska skriva i fortsättningen. Kan ju identifiera mig lite med det hon skriver om: att i bloggandet lyfta fram småbarnsvardagen och hur det går ihop med att bygga en bild av sig själv som författare. Inte egentligen något som bekymrar mig alls, men intressant att höra att det kan bekymra någon annan. (Samtidigt försöker jag ju vara liiite återhållsam med mammabloggandet, men det är svårt att hålla sig. Vet inte heller varför jag försöker hålla mig…)

Spännande funderingar från Malin! Läs!

PS. I bakgunden har jag nu hysteriskt glättig glad musik som Spotify rekommenderade ifall man vill pigga upp sig… vet inte om det funkar riktigt, blir mest irriterad på att det kommer låtar med popröstade män som sjunger om Love, love, love. Suck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s