Slutspurten

Fick äntligen ha mitt forskarseminarium igår och fick bra feedback som jag kan jobba vidare med. Skönt. För har verkligen varit totalt blockerad de två senaste veckorna, när jag väntat på att få feedback. Men det vi diskuterade bekräftade det mesta jag själv tyckte att var problematiskt med texten, och det betyder ju att jag har koll på vad jag gör.

Så nu känns det som om man har grönt ljus igen, och kan fortsätta. Jag har alltså c. 5 veckor kvar på mig att göra så mycket som möjligt. Troligen så spiller en del finputs in på våren (att kolla igenom språk, fixa litteraturförteckning och noter och annat sånt). Men huvudsaken är nu att få ordning på helheten innan julen. Allt det där småpetiga som man gör sist, det kräver ju inte lika mycket eftertanke, utan är mer mekaniskt, sånt som man sen bara gör. Det kanske tar tid, men det är inte lika psykiskt ansträngande. Det tycker jag i varje fall. Det svåra är att få tankarna klart uttryckta. Och det ska jag jobba på nu.

Blir säkert lite mindre nät nu då igen. Måste gå in i slutspurtsbubblan. Fokus. Osv. So here goes. *plums*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s