Jag gjorde det

Har faktiskt väntat på att göra det här i flera år. Av olika orsaker har jag skjutit upp det. Men nu var det dags. Köpte en PS3 (tips, PS3 blir lite billigare efter att PS4 kommit i vissa butiker iaf). Men berätta inte åt mina ungar, för vi tar fram den på julafton.

Är väldigt ambivalent inställd till det här med att samla på sig olika elektroniska apparater. Egentligen skulle jag inte vilja skriva om vad jag köper här heller (för är det konsumtionshets då?). Vi har redan en Wii som vi skaffade för 4 år sedan. Men som spelkonsol är den väldigt begränsad. Den har sina sidor, förstås främst när det gäller rörelsebaserade spel. Men har länge känt mig lite populärkulturellt handikappad när jag inte har kunnat spela en hel del stora spel som hyllas. Nu är det bara så att spel är ett av mina stora intressen. Jag köper istället inte så mycket kläder t.ex. eller inredningsprylar. Och själva spelen kan man ju sen också köpa begagnat. Nu köpte jag inte mikrofoner så att man kan spela Singstar, men kanske det blir min födelsedagspresent åt mig själv sen i mars.

Men åh, nu längtar jag lika mycket till julafton som ungarna. (Fast jag längtade ju redan efter den lediga tiden osv. men julklappar brukar man ju inte längta efter så förfärligt mycket som vuxen mer…)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s