På hal is

Fy sjutton vad hemskt det var att gå på skolgården utanför A:s musikskola ikväll. Livrädd för att halka. Is med vatten på och bara lite sandat.

Men vi klarade det.

En annan sak som jag klarade bra idag var min presentation. Det var faktiskt riktigt skoj att få berätta om lite resultat av forskningen. Och få input av kulturaktörer med mycket erfarenhet av stipendiesystemet (som jag alltså forskar om).

Hoppas entusiasmen håller i sig för min sista slitvecka. Insåg att jag måste fixa mer tabeller fram till fredag. Sen printar jag allt och läser igenom med rödpennan. Och redigerar mer nästa vecka. Men tiden är knapp nu. Bra. Får mer gjort då. Som det där fenomenet att 70% av stipendieansökningar kommer in de sista timmarna. Nu är jag inne på manusets sista timmar…

2 thoughts on “På hal is

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s