Vindar

Stormen tog sig in i mina drömmar på natten. Något höll på att blåsa bort, vet inte om det var barnen eller papper eller något annat. Var uppe på toa och kunde inte somna om. Det skallrade ute i grenar och takplattor och bakom allt låg ett djupt morrande från skogen. Hade panik i småtimmarna över att jag inte hinner göra allt som behöver göras före onsdag. Var nervös över att dottern ska sova över hos en kompis för första gången nästa natt, så jag ser henne inte på ett dygn nu. Ifall de inte ringer på kvällen förstås och vill att jag hämtar hem henne. Men det är som om vindar rycker i henne och tar henne längre bort från mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s