Sol och julklappar

Mitt jullov har börjat i dag! Igår var jag totalt utmattad på kvällen efter att ha städat båda mina arbetsrum, kastat papper och burit böcker till bilen. Fick min allergihuvudvärk av att ha varit i gamla arbetsrummet, men måste ju få ut mina saker därifrån… verkligen ett bra beslut av mig att byta arbetsrum i augusti.

Känns som om jag har två års trötthet att vila av mig nu. Tur att jag inte är av den typen som har julstress. Tvärtom var det alldeles underbart att åka in till stan i dag. Solen sken och jag gick en extra promenad (se bilden) före jag dök in i julhandeln. Några julklappar fattades ännu. Hittade det mesta (men inte allt, delegerar det till D). Drack en stor fruktsmoothie.

Nu ska jag paketera in allt och sen hämta hem ungarna från deras sista skol/dagis-dag för i år. På kvällen börjar jag rensa bokhyllan i mitt arbetsrum (eller arbetshörn är det väl snarast, det är inte ett avskilt rum). Forskningsböckerna som står i plastpåsar i tamburen behöver få plats. Och det finns en massa gammalt bråte att rensa ut ur hyllan också, typ tidningar, löst papper, flera år gamla pysselgrejer osv. Samtidigt vore det bra att rensa ut böcker som inte behövs mer (fast det är alltid svårt för mig att göra det, böcker man inte läst vill man ju ha kvar och böcker man läst som är bra vill man ju också ha kvar… men kanske jag hittar något som kan skänkas vidare).

Åbo

Åbo 20 december 2013 kl 11.30

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s