En grej jag skulle vilja lära mig

Okej nu är jag ikapp med listan! Och har spammat bloggen…

Men ”En grej jag skulle vilja lära mig”: det blir svårt att välja. Det finns sjukt många grejer jag skulle vilja lära mig. Tiden räcker inte till.

Såg att Malin skrev om dans. Tycker själv mycket om dans, men vaknade upp väldigt sent med det intresset. Fast har inget större behov av att lära mig att bli riktigt bra på det. Det räcker med att prova på allt möjligt och fumla runt (hade ju mina butoh/modern dans-eskapader åren 2011-12). På hösten lärde jag mig att spela lite trummor, men måste hoppa av det nu på våren pga jobb och bebis och dåligt med tid. Men jag skulle gärna lära mig mer av det!

Men om jag måste välja något som verkligen vore bra att lära sig just nu, mest med tanke på jobbet, så är det 3D-skulptering och animering. Skulle gärna hitta en kurs med det, men det är svårt här i Åbo, och har inte mer plats i kalendern detta år. Ska inom kort skaffa ett 3D-skulpteringsprogram (troligen ZBrush, inte så dyr; men gärna Mari, tyvärr svindyrt program), och eftersom jag inte har tid med mer kurser så kommer jag lära mig det själv. Lyckades jag lära mig själv att använda Photoshop (eller i princip alla datorprogram som jag kan nu) så går det nog med andra program också (jag lider alltså inte av dåligt självförtroende…). Finns ju massor av videomanualer på nätet t.ex. Så det ska nog gå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s