Kolla! Här är en bild från mitt vardagsrum

vardagsrum

Förmiddag i dag: A smular med rostbröd på mattan och har spridit ut sina leksaker igår kväll. W flydde ur bilden, han gillar inte att bli fotograferad. Bordet står snett för att ungarna tvingade mig att spela Wii Dance igår och då behöver man lite mer utrymme. Får se om granen överlever helgen. Visade bilden åt A nu och hon sa leende ”Det ser så mysigt ut att jag inte vill flytta när bebin kommer”. Vi har inte tänkt flytta riktigt direkt, men nog diskuterat det. Eftersom det kommer att saknas ett sovrum när vi har tre barn så får man se hur det går att ordna med den saken sen när de blir större. När de är små går det nog att ordna med delade sovrum osv. och har ju en vana att sova ihop med mina bebisar ett tag (det är så praktiskt med nattamningen då, man bara vänder sig om och sover vidare medan bebis äter; nackdelen är att det är svårare att vänja av dem nattätandet då, antar jag iaf).

One thought on “Kolla! Här är en bild från mitt vardagsrum

  1. Pingback: Drömmar om rum (och vinterbyxor) | Kolofont

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s