Det bästa snackset är ju som vi alla vet…

Jag fortsätter på listan.

Den här var enkel! Jag är inte något chips/popcorn/ostbåge-fan trots att jag förstås kan drabbas av den där manin att man inte kan sluta äta dem om man börjar. Men om jag får välja helt själv så köper jag aldrig chips eller sådana salta snacks (kommer de hem till oss är det en annan som köpt eller skrivit in det på shoppinglistan). Salta jodnötter är däremot något jag gillar.

Allra bäst tycker jag om olika sorters nötter (jordnötter är ju alltså en ärtväxt, men vi tar och räknar dem till gruppen nötter ändå). Cashew är nog min favorit om det gäller saltade/rostade eller naturell, men kungen av allt snacks: kanderade mandlar. Så gott. Mmm. Brukar inte laga dem själv (men det vore kanske dags att lära sig) utan köper ofta på marknader, och hade turen att få en liten burk av min kollega till julen också (vilket alltså var förra året… underligt).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s