Kolla! Här är en bild på stället där jag oftast sitter när jag bloggar

Och det är ju samma plats som jag tänker sitta och arbeta hela våren också… skrivandet, illustrerandet, tänkandet…

arbetsrummetjanuari2014

Ungarna har lämnat lite leksaker på skrivbordet, en uggla och pärlplattor. Nere i vänstra hörnet av bokhyllan syns min låda med Bildbindaren som jag har kvar att sälja (tror jag har 6 stycken kvar, säg till om ni vill köpa direkt av mig annars!) och en hemsk hög med osorterat papper där under… hm bra att ta en bild så ser man vad som borde städas bort. Men i dag tänker jag inte städa. Har kastat mig in i mitt Scrivenerdokument med Bok 2 direkt efter att trötta ungar levererats till dagis/skola. Har också bildgooglat lite bildinspiration, specifikt Frank Lloyd Wrights interiörer, art deco-stil och amerikanska storstäder på 1920-30-talet… Men nu har jag målet att skriva 3000 nya ord i dag, för klarade inte av att skriva alls på söndag och måndag (ungarna var hemma och konfliktbenägna). Gårdagens största bedrift var att klippa sonens hår.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s