Det blev ju ingen promenad!

Var ute och vände om. Det är minus 8 grader här! Och jag har bara tunna trikåbyxor som går över magen. Har inte hunnit sy om ett par tjockare utebyxor ännu. Så jag stannade inne och klädde av granen istället. Och nu är jag fortfarande ensam. Så får man den där paniken: nu har jag tid att göra något i fred, vad ska jag göra vad ska jag göra? Och så sätter man sig framför datorn…

Ska hänga upp en tvätt. Men sen tar jag och skriver. För imorgon går som sagt hela dagen till kursande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s