Om jag blev tvingad att byta liv med någon i en tv-serie…

Januarilistan dag 14. Tänker helt fräckt ta bort parentesen (under pistolhot) från rubrikerna nu (den borde ha varit här igen), för man behöver inte pistolhota mig för att jag ska lyckas föreställa mig olika saker.

Eftersom jag inte kan tänka på något annat än Game of Thrones just nu, så måste jag ju välja någon person där. Och gärna någon som inte dör helt direkt. Så skulle nog ta Daenerys Targaryen. Hallå! The Mother of Dragons! Hon har ju inte så hemskt roligt i säsong ett: ansträngande bror, våldtagen, förlorar bebis. Men när hon äter hjärtat verkar hon bestämd och så tar hon kommando över situationen och blir allt mer älskad. Och det verkar vara varmt och skönt klimat där hon håller hus i de tre första säsongerna. Så får hon bada mycket, ha långt vitt hår, och en massa sexiga herrar dyrkar henne.

Kanske ett tecken på maktbegär att välja henne… men hon har det nog bäst av alla i den serien. Iofs plågas inte Cersei så mycket heller (så där fysiskt), men att stå ut med att ha Joffrey som barn, nej tack. Daenerys får det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s