Kolla! Här är en bild från mitt sovrum

Januarilistan dag 16.

sovrum160114

Fusk att gå och plocka och bädda innan man tar bilden (om man faktiskt inte hade gjort det redan)! Dessutom är det ju intressantare med ett rum som inte är ”tillrättalagt” så att säga. Ni får veta mer om mig genom att se min ”smuts”.

Stolen vid väggen är mitt halvanvända klädlager som alltid bara växer och sällan är tomt. Ser att också A:s kläder hamnat där nu (hennes oranga höstjacka). På sängen till vänster: rena kläder som ska vikas. På min sida (till höger) mina gravidmjukisar, A:s grönrandiga (rena, men hon ville inte ha dem på sig) leggings och mina yllesockor som gör att jag kan sova bra på nätterna nu när det är SVINKALLT. Pricken på ena skåpdörren: ett klistermärke föreställande Merkurius som något barn limmat dit. Tapeten är kvar från de tidigare ägarna och vi har inte orkat byta (trots att vi inte gillar den, skulle vilja ha något mörkare, t.ex. råggrötsbrunt eller mörkt mossgrönt). På hyllan ovanför kuddarna: boklagret, begagnade lampor från en loppis, en ask Rennie för jag har halsbränna på kvällen när jag ska sova (pga gravid). Jag måste alltid ha två rätt platta kuddar att sova med. Bilden på skåpet är en digital målning av mig med W som bebis. Halva tavlan till höger är ett litet inramat tryck av målningen ”Mor” av Elin Danielsson-Gambogi från 1893. Föreställer en mamma som ammar sitt barn på sängkanten.

4 thoughts on “Kolla! Här är en bild från mitt sovrum

    • Ah, lampan är någon slags designklassiker… hette något på finska… äh kommer inte ihåg! Något som associerar till ordet ”vind”… Men den är gjord av orangea plastband som lindats runt en cylinder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s