Hemliga projekt

Alltid smått irriterande när folk skriver att de har hemliga projekt, men nu har jag en chans att skriva det. Imorgon… ett hemligt projekt att pyssla med… kändes hur kul som helst att skriva ut det… heheheh. Får alltså inte irritera mig på någon annans hemliga projekt mer (det var kanske inte en så stark irritation från början heller) annars vore det ju skenheligt. Eller inte vet jag hur hemligt det är… men när man säger att det är hemligt är det mer spännande.

Annars har detta varit en hektisk vecka. Så hektisk att jag bara hunnit skriva på bok cirka några hundra ord per dag, och igår inte ens det. Men det är något litet varje dag. Texten lever i huvudet i varje fall. Och har lärt mig massor av allt annat jag gjort och det tar jag med mig till skrivandet.

Till exempel kursen i dag och att få diskutera ”flickböcker” och Kulla-Gulla. Superintressant. Och insåg faktiskt en sak om det jag själv skriver. En viss association som jag gjort omedvetet. Men nu kan jag kanske rubba mönstret lite och göra min text mer intressant eftersom jag är medveten om att det är ett typiskt mönster.

Men som sagt i morgon: projektdag. På fredag hinner jag äntligen ta tag i tecknandet igen (ett antal projekt som väntar på kö där också), och skriva lite till. Ah det här kreativa jongleringslivet! Inte en slö stund… Nu är klockan hur mycket som helst och älskar att vara så trött att jag längtar efter att få sova (för kvällspigga jag brukar sällan längta till sängen, så det är en rätt skön känsla att faktiskt vilja gå i säng för att få vara utvilad nästa dag).

Tudeluu! (Hm, är man lite upp i varv här… Märks det att jag har ätit sötsaker nyss? D lagade en blåbärspaj medan jag var på kurs. Underbart att komma hem till!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s