En grej jag borde ta tag i

Januarilistan dag 24.

Finns massor som blir hängande pga tidsbrist och prioritering. Och det varierar dag för dag. Men det börjar vara akut ostädat hemma hos oss, särskilt minsta barnets rum. Alla har lovat att försöka ta tag i det nu på veckoslutet.

När det gäller jobbsaker så står de på kö, och tar tag i saker när tiden finns. Just i dag ska jag rita lite spelfigurer någon timme. Och resten av tiden viker jag åt skrivandet.

Men nä alltså. Jag har inga enorma förträngda spöken som står och andas i nacken på mig (”Hhhh ta tag i mig” skulle de kanske sucka). Om det är något som verkligen måste göras, gör jag det. Annars är det troligen inte så vikigt eller akut.

Sonen vill förresten ha en massa amigurumigubbar av mig för tillfället. Gjorde först en liten säckperson (ur spelet Little Big Planet) som båda ungarna blev mycket förtjusta i. Här sitter han bland pysselsakerna:

IMG_20140117_180709

Idag ville sonen ha med den senaste dockan på leksaksdagen på eftis. Men den har bara en och en halv arm, och sitter fast i ett garnnystan. Så i helgen sätter jag mig ner och virkar klart ”big robot”. Är bara så glad över att han vill visa upp den på sin leksaksdag! Tänk det, att en virkad hemlagad gubbe duger lika bra som Hero factory, Lego eller Angry birds-mjukisar (vilket är det han vanligen vill ha med).

IMG_20140118_194209

En trevlig sak att snart ta tag i.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s