Lördagssvammel (och lite space madness)

OK, nu har jag sett John Carter på Netflix med sonen och ätit choklad. Badat dotter, satt på Oggy åt henne. Oggy är en katt och en kackerlacka som håller på, äckeltokig serie… påminner mig om gamla sjuka Ren & Stimpy… plötsligt fick jag lust att googla fram lite klipp. Den här t.ex. kunde vi citera utantill jag och kompis! Flashback till 90-talet:

Fasen vilken sjuk serie, och gjord för barn eller?! Mystiskt. Har nog präglat min humor lite… undrar vad det innebär…

Vad såg ni på 90-talet? Jag såg alla avsnitt av The Simpsons och X-Files. Och Varan-TV var väl det enda svenska man såg. Sen kommer jag inte ihåg mer… Twin Peaks var redan i början av 90-talet. Men fanns det något annat som kultförklarades? Vad har jag glömt?

Nu säger sonen att han vill se fler Ren & Stimpy… What have I done?

2 thoughts on “Lördagssvammel (och lite space madness)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s